Yıldız Tilbe: ''Cenazeme gelirlerse taşlayın'' demişti vasiyeti ise beğeni topladı

Yıldız Tilbe: ''Cenazeme gelirlerse taşlayın'' demişti vasiyeti ise beğeni topladı
Yıldız Tilbe'nin Olaylı Vasiyeti Yeniden Gündemde! "Öldüğüm Zaman Cenazeme Bir Tanecik Siyasetçi İstemiyorum"

Muhalif kimliğiyle bilinen şarkıcı Yıldız Tilbe'nin 1 yıl önce yaptığı vasiyet, sosyal medyada yeniden gündem oldu. Tilbe, vasiyetinde cenaze törenine siyasetçi istemediğini açıklamıştı.

Tilbe'nin bu paylaşımı, Facebook başta olmak üzere birçok sosyal medya platformunda binlerce kişi tarafından paylaşıldı ve beğenildi.

Peki, Yıldız Tilbe bu vasiyeti neden yaptı?

Tilbe'nin bu vasiyeti yapmasının arkasındaki sebep net olarak bilinmiyor. Fakat Tilbe'nin geçmişte siyasetçilere yönelik yaptığı bazı eleştiriler göz önüne alındığında, bu vasiyetin de bu eleştirilerin bir uzantısı olduğu düşünülebilir.

Yıldız Tilbe'nin vasiyeti, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Bazı kullanıcılar Tilbe'nin bu vasiyetini desteklerken, bazı kullanıcılar ise bu vasiyetin "saygısızlık" olduğunu savundu.

CENAZESİNE GELMELERİNİ İSTEMİYOR

Yıldız Tilbe "Öldüğüm zaman cenazeme 1 tane model siyasetçi istemiyorum" diyerek şunları yazdı:

2-xz8n.webp

"Öldüğüm zaman cenazeme bir tane politikacı siyasetçi istemiyorum. Gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, bir politikacı gelirse taşlayın. Gitmezlerse ben kalkarım Allah’ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm, hiç birini istemiyorum''