Göbek Sallayarak Sahne Başı 100 Bin Dolar Kazanıyor

Göbek Sallayarak Sahne Başı 100 Bin Dolar Kazanıyor
Göbek sallayarak ettiği dans ile ünlü olan Yasin Cengiz'in sahne başına 100 bin dolar aldığı iddia edildi.

TikTok platformunda, aynı şarkı ve ritimlerle yaptığı göbek danslarıyla fenomen haline gelen Yasin Cengiz'in sahne kazancı açığa çıktı. "Skibidi Bop Yes Yes" şarkısıyla tanınan Cengiz, göbek dansıyla büyük bir ün kazandı ve hayatı tamamen değişti. Üstelik, adını taşıyan "Skibidi Toilet" adlı bir animasyon serisine ilham kaynağı oldu.

Son üç ay içinde, çiftlik hayatından milyoner bir hayata geçen Cengiz'in servetinin kaynağı merak konusu oldu. Onedio'nun haberine göre, fenomenin CZN Burak ve diğer ünlülerin yer aldığı bir ağa sahip olması, hayatının bu denli değişmesinde etkili oldu. Yetişkin film oyuncularıyla iş birliği yaparak gelirini artıran Cengiz'in, 2023 sonunda gelirinin yaklaşık 400 bin dolar olduğu tahmin ediliyordu. Ancak şu ana kadar kazancının yaklaşık 1 milyon civarında olduğu düşünülüyor.

Yasin Cengiz'in, bazı organizasyonlarda sahne başına 100 bin dolar kazandığı iddia ediliyor ki bu da yaklaşık 3 milyon 200 bin TL'ye denk geliyor. Fenomenin TikTok'ta 12.5 milyon, Instagram'da ise 1.5 milyon takipçisi bulunuyor.