Cem Garipoğlu'nun Otopsi Raporunda Çıkan Elinin Morluklarının Sırrı Belli Oldu

Cem Garipoğlu'nun Otopsi Raporunda Çıkan Elinin Morluklarının Sırrı Belli Oldu
Münevver Karabulut Cinayetinde Yeni Gelişme: Cem Garipoğlu'nun Otopsi Fotoğrafları Ortaya Çıktı!

2009 yılında vahşice katledilen Münevver Karabulut cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Cem Garipoğlu'nun cezaevinde intihar ettiği açıklanmıştı. Fakat Garipoğlu'nun öldüğüne inanmayanlar her zaman var oldu. Karabulut Ailesi de Garipoğlu'nun mezarının açılmasını ve tartışmaların son bulmasını istiyordu.

1-bzyr-png.webp

Sonunda Cem Garipoğlu'nun otopsi fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar, Garipoğlu'nun sağ ve sol el parmaklarında morarmalar olduğunu gösteriyor. Bu morarmalar, Garipoğlu'nun ölümüne dair yeni soru işaretleri doğuruyor.

Münevver Karabulut'un ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, bu gelişme üzerine Garipoğlu'nun mezarının açılmasını talep etti. Epözdemir, mezardaki bedenin Garipoğlu'na ait olmadığının anlaşılması halinde, cinayet soruşturması ve otopsi işlemleriyle ilgili sorumlular hakkında kamu davası açılması gerektiğini savunuyor.

7-0wow-png.webp

Münevver Karabulut cinayetinin soruşturmasında da bazı aksaklıklar olduğu ortaya çıktı. Bu aksaklıklar arasında şunlar yer alıyor:

Münevver Karabulut'un otopsisi ilk aşamada tıp eğitimi almamış bir teknisyen tarafından yapıldı.
Aynı eldivenle 11 adet otopsi işlemi yapıldı.
Otopsiyi yapan teknisyenin eldiveninden Karabulut'un iç çamaşırına başka bir cesede ait sperm örneği bulaştı.
Cinayet mahallinde bulunan 700 bin dolar tutarındaki para kaydedilmedi ve kayboldu.
Kameralar kırık olmasına rağmen "kırıktır" şeklinde tutanak tutuldu.
Bu aksaklıklar, Münevver Karabulut cinayetinin aydınlatılmasına dair soru işaretlerini daha da artırıyor. Savcılık, Garipoğlu'nun mezarının açılıp açılmayacağına dair karar verecek.